Kāda ir atšķirība dažādiem probiotiķiem?

Kāda ir atšķirība starp Vetom 1.1, 2, 3, un 4?

Tā kā ikvienam zarnās, ir tikai viņam raksturīgais pH līmenis un individuālais šim cilvēkam raksturīgo mikroorganismu kopums (labvēlīgo un patogēno). Tāpēc noteikt, kurš Vetom veids būs visefektīvākais, var tikai pieredzes ceļā, bet vislabāk izmantot visus četrus kompleksi, jo tie viens otru papildina un veic dažādas funkcijas.

Nopirkt labās baktērijas http://www.probio.lv

Vetom 1.1 (celms VKPM B 7092) – tiek izmantots imūndeficīta stāvokļa korekcijai, kas veidojās nevis pēc HIV infekcijas vai narkotikām, bet radies dzīves laikā. Vetom 1.1 atjauno un uzlabo zarnu trakta mikrobiocenozi un novērš zarnu disbakteriozi. Ieteicams pēc antibiotiku ārstēšanas kursa. Imunitātes stiprināšanai, palielina alfa2 interferona sintēzi. Piemērots kā papildu līdzeklis, lai ārstētu herpes (dzimumorgānu herpes, herpes zoster, uc), encefalītu, gripu, ARI (akūtas elpošanas ceļu vīrusu infekcijas), citomegalovīrusa infekcijas. To var izmantot, lai ārstētu matšūnu leikēmiju, hroniskas mielogēnas leikēmijas, multiplās mielomas, nieru šūnu karcinomas, ar AIDS saistītu Kapoši sarkomu, fungoides mikozi, reticulosarkomu, resnās un taisnās zarnas vēzi, plaušu, krūts un cita veida vēžus.

Ietiecams pacientiem ar ļaundabīgajiem audzējiem ar profilaktisku mērķi samazināt ķīmijterapijas un staru terapijas toksisko iedarbību, lai atjaunotu un attīrītu organismu un paaugstinātu izturību pret vēzi. Normalizē bilirubīna, transamināžu un citu fermentu līmeni asinīs, palielina apetīti un uzlabo vispārējo organisma tonusu vīrusu hepatītu A, B un C gadījumos.

To izmanto kā papildu ārstniecības līdzekli infekciozās caurejas ārstēšanai, urīnpūšļa iekasijuma un kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūlu ārstēšanā, elpošanas ceļu slimību gadījumos, astmas, alerģijas, staru slimību, myasthenia gravis – miastēnija, hroniska autoimūna neiromuskulārā slimība, multiplās sklerozes, boreliozes gadījumā. Pēc alkohola un narkotiku lietošanas ievērojami samazina intoksikācijas apmēru un paātrina atveseļošanās ātrumu.

Vetom 2 (VKPM B celms VKPM B 7048 + 7038)piemīt imūnstimulējošas, baktericīda, fungicīda (t.i., pretsēnīšu) aktivitāte, pret hlamīdiju iedarbība un arī spēja stimulēt resnās zarnas darbību. Attīra visu zarnu traktu no patogēnās mikrofloras.

    Normalizē tievās un resnās zarnas darbību. Atjauno zarnu trakta mikrobiocenozi un uzlabo disbakteriozes stāvokli pēc antibiotiku terapijas kursa. Novērš pūšanu un gāzu uzkrāšanos resnajā zarnā, un tādēļ, tas atvieglo nepatīkamu smaku no mutes un nepatīkamo sviedru smaku.

Vetom 2 izmanto kā profilaktisku un terapeitisku papildus ārstniecības līdzekli pie aknu cirozes, hroniska hepatīta, kolīta, gastroenterokolīta, aizcietējumiem, dizentērijas, gastrīta un čūlainām zarnu slimībām. Vetom 2 ormalizē ūdens un sāļu apmaiņu organismā, un tāpēc to var izmantot kā profilaktisku un papildus terapeitisku līdzekli pie nierakmeņu slimības. Tas kavē hlamīdiju augšanu un attīstību.

Vetom 3 (celms VKPM B 7048)Atjauno resnās zarnas mikrobiocenozi un uzlabo disbakteriozes stāvokli pēc antibiotiku terapijas kursa.

Vetom 3 novērš pūšanas procesus resnajā zarnā, tādēļ tas atvieglo nepatīkamu smaku no mutes un no sviedriem. Vetom var izmantot kā papildus terapiju pie aknu cirozes, hroniska hepatīta, kolīta, gastroenterokolīta, aizcietējumiem, dizentērijas, gastrīta un čūlainām zarnu slimībām.

To izmanto kā papildu terapeitisku līdzekli infekciozās caurejas ārstēšanai, urīnpūšļa iekaisuma gadījumā, kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūlu, elpošanas ceļu slimības, astmas, alerģijas, staru slimību, myasthenia gravis- miastēnija – hroniska autoimūna neiromuskulārā slimība, pie multiplās sklerozes, bareliozes. Pēc alkohola un narkotiku lietošanas ievērojami samazināja intoksikācijas apmēru un paātrina atveseļošanās ātrumu.

Vetom 4 (celms VKPM B 7038)Atjauno tievās zarnas mikrobiocenozi un uzlabo tievās zarnas disbakteriozes stāvokli pēc antibiotiku terapijas kursa.

Kā papildus profilaktisku un terapeitisku līdzekli, ja ir aknu ciroze, hronisks hepatīts, kolīts, gastroenterokolīts, aizcietējumi, dizentērija, čūlainās slimības, kuņģa polipi, hronisks enterīts, enterokolīts, lai normalizētu lipīdu, olbaltumvielu un ogļhidrātu vielmaiņu. Tas kavē hlamīdiju augšanu un attīstību.

Preparāti Vetom 1.1, Vetom 2, Vetom 3, Vetom 4 ir vienādi saskaņā ar darbības principu. Kā aktīvo viela tajos izmantoti dažādi mikroorganismi, kas ir aktīvi darbojās dažādās zarnu rtakta daļās un ražot tur optimālai vides darbībai nepieciešamās dažādu spektra bioloģiski aktīvās vielas. Šajā sakarā viņu vispārējā  ietekme uz cilvēka ķermeni ir atšķirīga. Jums ir ieteicams lietot visu četru veidu Vetom, lai palielinātu ietekmi pozitīvo ietekmi uz veselību.

Leave a comment