Labās baktērijas dažādu salimšanu gadījumos

Mūsdienās ir plaši izplatītas oportūnistiskas infekcijas – lielākajā daļā no mums dzīvo daudzu infekcijas slimību ierosinātāji, tai skaitā: hepatītu, herpes, tuberkulozes, trihomonellozes, hlamīdijas, kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūlas, un dažādas ādas sēnīšu slimības u.c. Tas ir patieši pārsteidzoši, cik daudz to ir. Slimība neizpaužās, kamēr mūsu imunitāte spēj saglabāt patogēnu skaitu priekš organisma drošā koncentrācijā. Bet ja dažādu iemeslu dēļ pazeminās imunitāte, piemēram, stresa vai smagas slimības gadījumā, tas var izsaukt vienu no oportūnistisko infekciju saslimšanām, kura izraisītājs jau atrodas jūsu ķermenī. Baciļi sāk vairoties un izraisa saslimšanu.

Nopirkt labās baktērijas http://www.probio.lv 

Ja ir saslimšana, lietojiet Vetom 3 un 4 (Bacillus amyloliquefaciens celms VKPM B-10642 (DSM 24614) un Bacillus amyloliquefaciens celms  VKPM V-10643 (DSM 24615)) līdz 10 devām dienā.

Vetom 1.1. (Bacillus subtilis celms VKPM V 10641) lietošanu ar 10 devām 10 dienas var atkārtot 1-2 mēnešus pēc šīs saslimšanas.

Uzlabojoties veselības stāvoklim, intervālu starp Vetom 1.1 (Bacillus subtilis celms VKPM V 10641) kursiem jāpalielina līdz 1-2 gadiem. Attiecīgi izveseļojoties daudzkārtējā Vetom 3 un 4 saņemšana pakāpeniski jāsamazina līdz 2-3 devām nedēļā.

Nav iespējams sniegt precīzus ieteikumus par Vetom lietošanu atveseļošanās laikā, jo tas atkarīgs no katras slimības un cilvēka individuāli. Taču lietojot Vetom labās baktērijas, atkopšanās pēc saslimšanas ir ātrāka.

Vēža slimniekiem maksimālā ārstnieciskā iedarbība tiek nodrošināta, lietojot Vetom 1.23 šķidrā veidā. Uzņemšanas ilgums nav ierobežots. Veselību uzlabojošā ietekme ir proporcionāla saņemšanas biežumam. Saņemot ķīmijterapiju un staru terapiju, Vetom lietošana paātrina organisma atjauniošanus un ievērojami samazina procedūru negatīvo ietekmi uz organismu. Ieteicams līdz 10 devām (10 pilītēm) dienā.

Pacientiem ar cukura diabētu. Ieteicams izmantot Vetom 1.23, jo tas nesatur cukuru. Sāciet kursu ar vienu devu dienā. Ja nav negatīvu blakusparādību, palieliniet devu līdz 7-10 devām dienā. Lietojiet līdz 10 dienām. Nākamo kursu var atkārtot pēc mēneša. Intervālos starp kursiem ir ieteicams lietot Vetom 3.22 un 4.24 šķidros preparātos 2-3 devas nedēļā pārmaiņus.

Pacientiem ar autoimūnām slimībām. Vetom neveicina dziedināšanas procesu, bet optimizē imūnsistēmas darbību. Humorālās un šūnu imunitātes stāvoklis pēc atveseļošanās kursa aptuveni atbilst jūsu veselīgam organisma stāvoklim. Attiecībā uz atuoimūnām saslimšanām ārstiem viedoklis dalās, vai tas ir labi vai nē. Ja nolemjat lietot Vetom, nepieciešams būt ārsta uzraudzībā. Uzsākot kursu esiet ir piesardzīgs, vērojot savu reakciju. Ja lietojat medikamentus, noteikti informējiet ārstu par to, ka vēlaties lietot Vetom baktērijas. Ārstam ir jāizvērtē to ietekme uz organismu un iespējamo mijiedrbību ar medikamentiem, jo medikamentu efektivitēte kombinācijā ar Vetom palielinās.

Ar mastopātija un endometrioze. Mastopātijas pamatā galvenokārt ir reproduktīvās funkcijas traucējumi un seksuālās dzīves pārkāpumi. Šajā sakarā nepieciešams vispirms sakārtot seksuālo dzīvi. Vetom kurss palīdzēs, taču radikāli neatrisinās šo problēmu. Papildus Vetom ir vēlams katru dienu (vakarā) ieeļļot krūtis ar bioseptina ziedi, kamēr tas ir iesūcies ādā.

Endometriozes rašanās un attīstības cēloņus mūsdienu zinātne vēl nevar precīzi noteikt. Kāpēc iekšējās dzemdes slāņa šūnas aug lielākas, nav zināms. Vetom 1.1 dos vispārēju organisma veselības stāvokļa uzlabošanos, taču garantijas nav iespējams sniegt.

Vetom 1.1 kursus nedrīkst atkārtot biežāk nekā pēc mēneša un starp tiem ir regulāri jālieto Vetom 3 un 4, pārmaiņus.

Leave a comment